Tour

Klaar voor? Jouw borrelroute start om 15.00 bij DelftByCycle, gevestigd in Molen de Roos. Stap op je stalen ros en peddel over de West Wal. Het routeboekje brengt je langs verborgen street art, lugubere verhalen en bijzondere anekdotes. Om 18.00 zet je voldaan de fiets op z’n standaard.
LET OP: niet geschikt voor saaie lui!

Ready? Your bike&taste route starts at 15.00 at DelftByCycle, located in Windmill De Roos. Hop on your bike and cruise along the West Wal. The roadbook guides you to hidden streetart, weird stories and funny anecdotes. At 18.00 you’ll return at the windmill with a big smile. Wanna bet?
WARNING: not suitable for boring folks! 

Close Menu

Even afremmen!

Wat fijn dat de maatregelen van de intelligente lockdown steeds weer een beetje versoepeld kunnen worden. Tof ook dat jij nu onderzoekt wat voor activiteiten er te doen zijn in Delft. Ook wij bij West Wal Borrelroute kunnen niet wachten om weer te gaan fietsen en proosten. Toch blijven de fietsen nog even op de standaard en de pullen nog even in de kast. Omdat we de veiligheid, gezondheid en het plezier van onze fietsvrienden willen garanderen… nemen we tot 1 augustus de tijd om te kijken hoe we dat het beste kunnen doen. In de tussentijd zijn de tours van DelftByCycle wel weer begonnen. Tot snel!

West Wal uses cookies to help provide you with the best website experience we can.

or read our privacy statement